Waarom een modico?

 

Mooier stempelen

modico® combineert een ideale funtie met esthetica en ergonomie. Modellen in verschillende maten en tot 5 houderkleuren, laten niets te wensen over.

Haarscherp stempelen

Door de hoge resolutie van de stempel, tot wel 600 dpi kunt u scherpe voltonen, grijstinten en zelfs foto's stempelen. Kleine teksten, fijne lijnen, logo's, handtekeningen en afbeeldingen zijn geen probleem meer.

 

Langer stempelen

Wij geven u bij onze Office-stempels een garantie van 7 jaar tegen het indrogen van de stempelinkt. Met een cartridge zijn tot wel 20.000 afdrukken mogelijk. De stempel is eenvoudig navulbaar. Textplaatje en cartridge zijn ook los verkrijgbaar.

Veilig stempelen

Alle modico® Office-inkten zijn volgens DIN ISO 14145-2 onuitwisbaar en voldoen aan de Duitse §29 van de formele eisen voor notarissen. Omdat de inkt zeer diep in het papier trekt, is de stempel onvervalsbaar en dus uiterst geschikt voor officiële documenten zoals akten.

 

 Veelzijdig stempelen

Naast de in 6 kleuren te verkrijgen Office-stempelinkten zijn bij modico® ook stempels verkrijgbaar met UV inkt of sneldrogende inkt. Zo kunt u een scala van materialen bestempelen. Bijv. fotopapier, metaal, kunststof, hout, keramiek, textiel, golfballen...

 

Naar toepassingen