Onderscheiden design

De modico® R45 wint de red dot design award

Het design centrum Nordrhein Westfalen bekroonde in 2010 de modico® R45 met de red dot design award voor designkwaliteit en "international toonaangevend produktdesign" . De red dot design award behoort tot de internationaal erkende prijzen op het gebied van geavanceerde produktdesign en werd op 05. Juli 2010 in Essen officieel verleend. 

 

De red dot produktbeschrijving

Door zijn afgeronde vormgeving en gematteerde „Soft-Feel“-coating ligt de zelfinktende stempel goed en vast in de hand waardoor er nauwkeurig mee gewerkt kan worden. De afdruk heeft een resultaat tot wel 600 dpi en kan naast voltonen ook foto's afdrukken. De stempelinkt droogd binnen enkele seconden en is gecertificeerd als inkt geschikt voor officiële documenten. Een lange levensduur met tot wel 20.000 afdrukken per cartridge en een emissievrije produktie van het gepersonaliseerde tekstplaatje maken de modico stempel tot een milieuvriendelijke hulp voor op kantoor.

www.red-dot.de

Meer informatie over modico R45

Naast het toekennen van de red dot award werd de modico® R45 voorgedragen als kandidaat "Duitse design Prijs 2011" via de raad van vormgeving.

red dot design award Gala 2010